MM Personal Training

Ik vind het fijn bij Michel te trainen. Hij is altijd postief en enthousiast. Daar houd ik van. Ga zo door.

— Carlo van der Voort
 • Direct Contact:06 34 03 80 09

  Al uw gegevens worden verwerkt conform onze Privacyverklaring!

 • CONTACT

Personal Training in Berkel en Rodenrijs

Persoonlijke schema’s, veel aandacht en motivatie op de juiste momenten

Personal training: hoe werkt het

Of u nu wilt afvallen, uw conditie wilt verbeteren of traint voor specifieke sportieve aspecten, met personal training werkt u op een verantwoorde wijze aan het behalen van uw doelstellingen.

Op het moment dat u er doorheen zit, de juiste motivatie, trainingsschema’s die speciaal voor u zijn opgesteld en professionele begeleiding. Dat is het voordeel van een ervaren personal trainer. Mijn doel is om u te helpen met het bepalen van uw doelen, een persoonlijk schema op te stellen en vervolgens samen met u het gestelde doel te bereiken. Ik motiveer, inspireer en rem u waar nodig af. Ik vind het belangrijk dat u plezier heeft in de personal training en besteed daarom zorgvuldig aandacht aan het persoonlijke aspect.

Het is belangrijk te kijken waar u staat, voorafgaand aan het trainingstraject. Door middel van verschillende tests kijken wij onder andere naar uw conditie en uw gezondheid. Verder voer ik een houdingsanalyse uit, waaruit ik op kan maken waar lichamelijke knelpunten zitten.

Eerst eens kennis maken

Heeft u interesse in personal training? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kunnen wij elkaar leren kennen en uw wensen bespreken.  Als u na het eerste gesprek besluit dat u behoefte heeft aan personal training, dan bepalen wij samen wat voor u een haalbare doelstelling is. De doelen mogen beslist ambitieus zijn, maar wel realistisch.

Aan de slag

Plan van aanpak
Op basis van de gegevens uit de verschillende tests en de besproken doelstellingen, stel ik vervolgens een plan van aanpak voor u op. De trainingsschema’s worden volledig aan uw persoonlijke wensen en uw mogelijkheden aangepast.

Vervolgens kan de training beginnen. Met professionele trainingshulpmiddelen als Bosu, TRX, Speed Ladders, Kettlebells, Medicine Balls en Powerbags gaan wij aan de slag. Tijdens de trainingen ligt de nadruk op functionele, alledaagse oefeningen en bewegingspatronen. Omdat ik wil dat u plezier heeft in de trainingen zorg ik telkens voor nieuwe uitdagingen en de nodige afwisseling.

Binnen, buiten of thuis?
Als Personal Trainer zijn we vooral actief in de regio Lansingerland, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp. De trainingen vinden plaats op de locatie die voor u het makkelijkst is. In Berkel en Rodenrijs heb ik een exclusieve personal training tot onze beschikking. Daarnaast is het met goed weer natuurlijk fijn om buiten te trainen. Hierbij maken we graag gebruik van natuurgebieden, bos of een sportpark. Wilt je liever in vertrouwde omgeving sporten of heb je te weinig tijd om de deur uit te gaan? Desgewenst geven we training bij je thuis. Woon je in een andere regio? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Evaluatie
Na afloop van het traject, als u uw doel bereikt heeft, stellen wij de balans op. Dit is het moment waar u zo hard voor getraind heeft. We evalueren het begeleidingsproces en het eindresultaat. Ongetwijfeld voelt u zich gezonder, sportiever en fitter.

Wat valt er onder Personal Training?

 • Krachttraining
 • Voedingsbegeleiding
 • Stabiliteitstraining
 • Dynamische oefeningen
 • Conditietrainingen
 • Bootcamp
 • Functionele trainingen

Basisstappen Personal Training

Kennismaking en Intake

Wie ben jij? Wat zijn jouw specifieke wensen. Wat heb je nodig om fitter en sterker te worden.

Plan van Aanpak

Welke oefeningen passen het beste bij jou en heb je ook plezier in? Welk schema is voor jou uitdagend.

Uitvoering

We gaan met jou op zoek naar een prettig ritme. Een ritme dat bij je past en niet meer voelt als volhouden.

Bel voor een gratis intake: Tel: 06 34 03 80 09

Of vul het onderstaande webformulier in

Uw gegevens worden nimmer gedeeld met derden zonder je toestemming.