VOEDINGSBEGELEIDING

VOEDINGSBEGELEIDING

Ieder PT Pakket is voorzien van evidence based voedingsbegeleiding.

Gratis intake

Evenwichtig voedingspatroon onmisbaar voor fit lichaam

Wil jij iets aan je lichaam veranderen? Sterker worden, fitter worden? Dan ligt het voor de hand, dat we eerst gaan kijken naar de bouwstenen van je lichaam; je voeding. Voor een goed functionerend en fit lichaam is aandacht voor evenwichtige voeding onmisbaar. Sterker nog, balans in voeding is dominant in het behalen van ieder gezondheidsdoel. Dat is ook de reden, dat onze Personal Training Pakketten altijd gepaard gaan met voedingscoaching.

 • Tijdens onze begeleiding hanteren wij de richtlijnen van het Voedingscentrum. Deze stichting, 100% beheert door de overheid, baseert zich alleen op wetenschappelijk bewezen uitgangspunten in haar voorlichting. Saai? Helemaal niet. We hanteren een werkwijze die werkt!
 • De Beroepsvereniging Gewichtsconsulten Nederland respecteert de uitgangspunten van het Voedingscentrum en is de enige organisatie die door verzekeraars worden geaccrediteerd in behahandelingen tegen over- / ondergewicht. Eén van onze teamleden is erkend Gewichtsconsulent.
 • Voedingsbegeleiding wordt in onze praktijk vaak toegepast bij de wens om af te vallen. Soms aan te komen. De energiebalans staat tijdens deze begeleiding altijd centraal.

Voedingscoaching

24/7 Coaching met behulp van gratis App

Bij onze voedingscoaching is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de software van Virtuagym en LIJFSTIJL. De PRO app is gratis voor al onze klanten. De app is geen verplichting of noodzaak, maar maakt onze coaching een stuk effectiever.

In de App is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast heb je toegang tot de meest uitgebreide database over voeding die er bestaat.

Werkwijze

Met de samenstelling van een voedings- en beweegschema, speciaal toegespitst op jouw situatie, plannen we een serie sessies die zich methodisch naar je doelstellingen zullen brengen.

Onze voedingscoaching is er op gericht jou met minimale aanpassingen van je voedingspatroon je optimaal uit te rusten om het beste resultaat te halen uit je trainingen.

Geen pillen, geen afslankthee, of andere bedenkelijke artikelen, die alleen je portemonnee afslanken. Onze coaching is gericht op kennisoverdracht. Je wordt slimmer in het maken van goede keuzes. Dat is de enige werkende methode voor duurzaam resultaat.

 • Coachgesprek

  Tijdens het coachgesprek is er tijd voor kennisoverddracht en je bewustwording te trainen

 • Eetdagboek

  Na de registratie van jouw eetgewoontes in het eetdagboek, gaan we aan de slag met je gewoontes.

 • Diverse tools

  We stellen jou diverse tools ter beschikking, waarmee je een gezonde balans in je eetpatroon kunt aanbrengen.

 • Gratis App

  Met de app wordt de reikwijdte en effectiviteit van onze coaching enorm vergroot.

Plan van aanpak

Kennismaking en Intake

Wie ben jij? Wat zijn jouw specifieke wensen. Wat heb je nodig om fitter en sterker te worden.

Eetdagboek

Wat is je huidige eetpatroon. Samen met jou analyseren we de samenstelling van je voeding.

Optimaliseren

Zonder je hele voedingspatroon om te gooien, coachen we jou naar een optimaal voedingspatroon.

Whatsapp of bel nu 06 34 03 80 09

Of neem contact op via onderstaand formulier

Uw gegevens worden nimmer met derden gedeeld.